Professionele samenwerking tussen partijen is een cruciaal onderdeel in het vitaal houden van iedere binnenstad. Maar hoe werk je effectief samen? Met wie en op welke manier richt je een duurzame organisatie in? Hoe kies je samen koers, maak je onderscheidende keuzes en boek je tastbare resultaten? De cursus ‘Samenwerken in de binnenstad’ geeft antwoord op deze vragen en helpt u op weg bij het komen tot collectieve oplossingen voor uw binnenstad.

Cursus Samenwerken in de binnenstad

Een vitale binnenstad vertegenwoordigt een economische waarde, zowel in het vastgoed, de beleving van bezoekers en bewoners, als ook in koopstromen. Met name de ‘menselijke factor’ is van groot belang voor het slagen van plannen en initiatieven in de binnenstad. In een complex krachtenveld als een stadscentrum – onder invloed van snelle economische en technologische veranderingen – kun je samen veel meer bereiken dan alleen.

Cursus in het kort

Opleidingsvorm: Drie cursusdagen, in drie verschillende binnensteden.
Wat: Eigen vraagstukken en casuïstiek bespreken en ontwikkelen met een breed scala aan professionals met voorbeelden uit binnen- en buitenland en in interactie met vakgenoten.
Voor wie: Iedereen die de samenwerking in de binnenstad wil professionaliseren.
Data: Donderdag 19 september 2019, donderdag 3 oktober 2019 en donderdag 31 oktober 2019
Kosten:
€ 2.500,- voor medewerkers van overheden, vastgoedorganisaties en adviesbureaus.
€ 1.500,- voor zelfstandige centrummanagers en ondernemers(vertegenwoordigers).

Meer informatie

X

Blijf op de hoogte

Ontvang 4 keer per jaar in één nieuwsbrief, aangevuld met nieuwe publicaties, informatie over bijeenkomsten, best practices en blogs.