Op 29 januari 2019 brengen PleisureWorld NRIT en B@S Consultants Brood@Spelen hun netwerken bij elkaar op de Expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure samenkomen.

Expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure samenkomen

Op 29 januari 2019 brengen PleisureWorld NRIT en B@S Consultants Brood@Spelen hun netwerken bij elkaar op de Expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure samenkomen.


Binnensteden, winkelcentra en shopping malls zullen om de consument te blijven boeien, meer entertainment moeten gaan bieden. In de vrijetijdssector zie je dat vrijetijdsbedrijven en leisurecentra steeds vaker retail in bedrijfsconcepten opnemen.

Retail en leisure zullen in de komende jaren steeds meer samenvloeien in steeds meer nieuwe combinaties. Dit zal de attractie en beleving rijker maken en zorgen voor extra transacties. Een attractieve belevingsvolle retail en leisure is ook nodig als tegengif op de toenemende verleidingen van internet. Dat betekent een grote opgave voor de retail- en leisuresector waar we op deze expertmeeting handvatten voor aanreiken. Retailtainment is voor zowel retail als leisure een écht grote kans om gasten te blijven boeien en klantbestedingen te blijven binden en te vergroten.

Om de mogelijkheden van retailtainment met u en de andere deelnemers uit te werken, hebben we enkele inleiders met ervaring en kennis in retail en leisure uitgenodigd.

Programma

13.00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers

13.30 Welkom door de organisatoren Paul Rodenburg (Brood@Spelen) en Hans van Leeuwen (PleisureWorld NRIT)
13.45 Hanneke Laarakker, eigenaar Play In The Wall – Do en Don’t bij keuze van locatie
14.10 Harry Bijl (INretail) Hoe ‘fun’ is het winkelen in jouw winkel en winkelcentrum?
14.35 Marjolein van de Stolpe (Leisure Expert Group) Hoe kun je de steeds warmere relatie van retail en leisure optimaal benutten?

15.00 Koffie / Netwerk Break

15.30 Paul Rodenburg verkent de ervaringen van deelnemers in de zaal. Wat vinden de aanwezigen goede voorbeelden van retailtainment?
15.45 Hans van Tellingen (Strabo, auteur van Waarom Stenen Winkels Winnen), Hans Imanse (andersomdenker in retail en leisure) en Hans van Leeuwen bediscussieren in een prettig doch pittig gesprek de positie en het perspectief van Retailtainment.
16.30 Afsluitend de belangrijkste resulaten van de dag en antwoorden op de vraag ‘hoe retail en leisure elkaar kunnen vinden en versterken’.

16.45 uur Netwerkborrel

De expertmeeting Retailtainment – waar retail en leisure samenkomen” op 29 januari 2019 wordt leuk en leerzaam. Komt u ook?

Plaats & Tijd

De expertmeeting Retailtainment vindt plaats op 29 januari 2019 in The Play In, gevestigd in The Wall Utrecht.

Vanaf 13.00 bent u van harte welkom bij de inloop met koffie, thee en wat lekkers. Het programma start om 13.30 uur. Rond 16.30 uur is de afsluiting met netwerkborrel tot ongeveer 17.30 uur.

De locatie is goed bereikbaar met OV (NS station Leidsche Rijn 3 minuten lopen) en de auto.

Kosten

De kosten van deelname bedragen € 175,- (excl. BTW) per persoon.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door uw naam en adresgegevens te mailen aan broodenspelen@basconsultants.nl

Wie treft u op de expertmeeting?

De netwerkbijeenkomst Retailtainment is interessant voor overheid én bedrijfsleven. Het gaat om bestuurders en medewerkers van rijk, provincies en gemeenten (Economische Zaken en Ruimtelijke Ontwikkeling). Er is belangstelling van retailers (GWB, franchise, MKB) en retailvastgoed (investeerders en eigenaren winkels en winkelcentra, projectontwikkelaars, management en beheerders, makelaars etc.). In leisure en entertainent richt de bijeenkomst zich op investeerders, eigenaren en exploitanten van attractieparken, musea, dierentuinen, family entertainment centers, indoor speeltuinen etc. Vanuit beide bloedgroepen belangenvertegenwoordigers en intermediairs, onderzoekers en adviseurs, Ook bedrijven die op andere wijze actief zijn in retail en leisure zijn er bij.

Georganiseerd door Pleisureworld NRIT en Brood@Spelen

De expertmeeting Retailtainment – Waar retail en leisure samenkomen is een gezamenlijke productie van Hans van Leeuwen (Pleisureworld NRIT) en Paul Rodenburg (B@S Retail Consultants Brood@Spelen).

Met deze bijeenkomst willen wij onze netwerken in retail en leisure met elkaar verbinden én van elkaar laten leren.

Zie onze websites voor meer informatie over het programma.
www.broodenspelen.nl – www.pleisureworld.nl – www.nrit.nl

Deze tekst is afkomstig van de website B@S Retail Consultants

X

Blijf op de hoogte

Ontvang 4 keer per jaar in één nieuwsbrief, aangevuld met nieuwe publicaties, informatie over bijeenkomsten, best practices en blogs.